Om Special-Teknik A/S

Teamwork er ikke kun kliche  – men en direkte afspejling af vores dagligdag. I udvikling, konstruktion og fremstilling af maskiner er opskriften på succes først og fremmest teamwork. Fagligt dygtigt personale, teknologi på højt niveau, maskinparkens omfang og et kvalitetssikringssystem, er nogle af de værktøjer, der sikrer at det endelige resultat, indfrier vores kunders forventninger.

Teamwork forudsætter fleksibilitet af alle ansatte. Det giver afveksling i hverdagen – øger indlæring og kvalifikations niveau – bidrager positivt til trivslen og et rigtig godt arbejdsmiljø. Vi har en godt sammentømret personalegruppe, der målrettet arbejder på at opnå det bedst mulige resultat på hver eneste opgave.

Udviklingen fra underleverandør til selvstændig projektledelse og -gennemførelse har været og er en inspirerende proces – en proces, der øger den know-how, vi dagligt arbejder udfra.

Produktionens såvel som Administrationens arbejdsprocesser er indrettet, så der tages hensyn til miljøet. Vi arbejder løbende på tiltag, sådan at belastningen reduceres i så stort omfang som muligt.

Kort sagt; vi er en velfungerende samarbejdspartner, der gerne tager imod udfordringer.

Teamwork
Kvalitetssikring
Kompetenceudvikling
Teknologi
Miljøhensyn
Specialmaskiner
Lasergravering
CNC fræsning & drejning
Arbejdsborde
Henrik Haagendrup
Henrik HaagendrupProjektleder
Steve Frappart
Steve FrappartProduktion
Johnna Brahe Elmegaard
Johnna Brahe ElmegaardAdministration