CNC fræsning og CNC drejning

Vi leverer CNC fræsning, CNC drejning og spåntagende bearbejdning efter ordre og kundespecifikke tegninger. Vi kan håndtere stort set alle filer i vores CAM system.

Det tilbyder vi inden for cnc bearbejdning:

Vi bearbejder emner i aluminium, wolfram, rustfrit stål, værktøjsstål, alm. stål, bronze, nylon samt mange andre forskellige legeringer.

Vores maskinfabrik spænder over en bred vifte af maskiner fra manuel til CNC drejning og fræsning. Vi bearbejder både i store og små serier. Vi leverer fra enkelt bearbejdet dele til mere kompliceret udstyr, hvori der indgår mange forskellige dele og komponenter. Vi er vant og faktisk ret dygtige til at levere samlet og gennemafprøvet udstyr, hvori der indgår både bearbejdet emner og indkøbte komponenter.

Vi afgiver gerne uforbindende tilbud og er altid klar til en videre dialog omkring afklaring af eventuelle opgaveløsninger.

I 2018 besluttede vi at indkøbe et 5-akset bearbejdningscenter. Den nye maskine tillagt vores 3D CAM software som er integreret sammen med vores CAD system har styrket vores bearbejdningsprocesser væsentligt.

Vores software gør at vores maskiner kan udføre dynamisk fræsning. Denne software har en anderledes tilgang til dynamisk fræsning, med et helt unikt og patenteret interface sikrer softwaren de optimale skæreparametre, der har taget højde for emnet, materialet, maskinen og værktøjet. Vi behøver ikke længere kigge i komplekse værktøjskataloger for at få de optimale skæreparametre, for den nye software sikre at opgaven er programmeret optimalt, og vil ofte køre væsentligt hurtigere end værktøjsproducentens anbefalinger.

CNC fræsning på vakuumplan
CNC berabejdet emne for vakuumplan
CNC fræsning og CNC drejning

Emner før overfladebehandling

CNC special-emner
CNC berabejdet emner for vakuumplan kontrolleres
CNC fræsning og CNC drejning
cnc fræsning af aluminiumsemner

Emner før overfladebehandling

CNC fræsning og CNC drejning
CNC fræsning og CNC drejning
CNC drejning i wolfram/Tungsten små og nellem store serier
5 akset bearbejdning

Emner efter overfladebehandling

CNC fræsning på fikstur
CNC drejet dyse med sideboret huller.
CNC fræsning og CNC drejning
cnc fræsning

Emner efter overfladebehandling