CNC

CNC2018-07-02T12:29:57+00:00

CNC fræsning og CNC drejning

Vi leverer CNC fræsning, CNC drejning og spåntagende bearbejdning efter ordre og kundespecifikke tegninger. Vi kan håndtere stort set alle filer i vores CAM system.

Det tilbyder vi inden for cnc bearbejdning:

Vi bearbejder emner i aluminium, wolfram, rustfrit stål, værktøjsstål, alm. stål, bronze, nylon samt mange andre forskellige legeringer.

Vores maskinfabrik spænder over en bred vifte af maskiner fra manuel til CNC drejning og fræsning. Vi bearbejder både i store og små serier. Vi leverer fra enkelt bearbejdet dele til mere kompliceret udstyr, hvori der indgår mange forskellige dele og komponenter. Vi er vant og faktisk ret dygtige til at levere samlet og gennemafprøvet udstyr, hvori der indgår både bearbejdet emner og indkøbte komponenter.

Vi afgiver gerne uforbindende tilbud og er altid klar til en videre dialog omkring afklaring af eventuelle opgaveløsninger.

Se vores kapacitet her
CNC fræsning på vakuumplan
CNC berabejdet emne for vakuumplan
CNC fræsning og CNC drejning
CNC special-emner
CNC berabejdet emner for vakuumplan kontrolleres
CNC fræsning og CNC drejning
CNC fræsning og CNC drejning
CNC fræsning og CNC drejning
CNC drejning i wolfram/Tungsten små og nellem store serier
CNC fræsning på fikstur
CNC drejet dyse med sideboret huller.
CNC fræsning og CNC drejning

Vi har i 2017 investeret i ny CAM software. Sofwaren er integrerbar med vores CAD system. Fordelen ved dette er at når konstruktøren ændre på tegningen, så opdateres CAM programmet automaisk. Vi har samtidig indkøbt en software så vi kan udføre dynamisk fræsning. Denne software har en anderledes tilgang til dynamisk fræsning, med et helt unikt og patenteret interface sikrer softwaren de optimale skæreparametre, der har taget højde for emnet, materialet, maskinen og værktøjet. Vi behøver ikke længere kigge i komplekse værktøjskataloger for at få de optimale skæreparametre, for den nye software sikre et opgaven er programmeret optimalt, og vil ofte køre væsentligt hurtigere end værktøjsproducentens anbefalinger.

Vores forventninger var høje da vi fik softwaren installeret og tilpasset til den første fræser, og efter at have kørt med softvaren i et stykke tid, må vi erkende at vi er blevet endnu mere skarpe på hurtige opstillinger og programmer, alt sammen noget som vil komme vores kunder tilgode.