Lasergravering

Lasergravering vi har løst igennem årene er: Maskinskilte, værktøjsforme, prægestempler- Gnist elektroder – Brændestempler. Specielle opgaver som logo til MUSTANG GT2, prototype komponenter, firma navn og logo i gaver eller skilte er udfordringer/opgaver som vi også gerne løser.

Vi har typisk 10-15 stk. forskellige størrelser råplader i slebet rustfritstål på vores lager. Kontakt os for flere oplysninger om disse størrelser. Vi har alufolie med tape på bagsiden, som kan skæres ud i specielle størrelser for hurtig montage uden brug af værktøjer.

Vores force er, at vi via egen bearbejdningsproduktion samt konstruktionsafdeling, kan levere et produkt med alle typer bearbejdninger.

Video af gravering med musik.
Husk lyd og 15 sekunders tålmodighed.

Maskinskilte selvklæbende
Lasergravering hus nr. skilt
Lasergravering af fikstur til specialmaskiner
Lasergravering af maskinskilt
Lasergravering af dåbsflag
Lasergravering div emner
Lasergravering maskinskilte

Lasergravering i kunststof.

maskinskilt lasergravering
Lasergravering
Lasergravering af maskinskilt
el-kasse
Lasergravering medalje

Mere om lasergravering

Vi har udført lasergravering i en del år, og sammen med vores komplette maskinpark og vores gode erfaring, kan vi gravere næsten alt.

Lasergravering er en højteknologisk metode, der med lys skærer ned i materialet. Der er et væld af muligheder, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke type lasergravering vi kan lave. Da processen er en hurtig bearbejdningsmetode, er den oplagt til masseproduktion, men vi bruger den også til enkeltordrer.

Vores laser er meget præcis. Hvis vi maler med sprittuds på en overflade, kan vi ”nøjes med” at lasergravere i kun tudsen. Materialet berøres ikke.

Nå vi skal udføre opgaver for vores nye kunder vil vi gerne sikre os at;

Design:

Vi modtager gerne færdige filer, men vi har egen konstruktionsafdeling, og udfører også design og tegningsfiler ud fra et fremsendt oplæg, logo, skitser, etc. Inden produktionen startes, fremsender vi endelig korrektur til godkendelse. Vi har korrekte filformater og specifikationer på det der skal lasergraveres.

Filformater og skrifttyper:

Vektorformater foretrækkes, men vi kan også modtage billedfiler, det tager bare noget længere tid at konvetere disse til cad.
Vi har de fleste standard skrifttyper liggende, men ønsker I specielle skrifttyper, skal disse medsendes.

Levering:

Inden vi påbegynder lasergravering af jeres emner, vil I modtage tilbud og forventet leveringstid på opgaven.
De fleste opgaver kan vi lave inden for 1 uge.